Asset 2 Asset 4 Asset 3 Asset 1
Asset 9 Asset 8 Asset 7 Asset 6 Asset 10

Therma Power (120 stk)

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Therma Power (120 stk)

Vær den første til at bedømme dette produkt

299,00 kr
  • Køb 2 for 269,00 kr pr. stk. og spar 11%
  • Køb 3 for 229,00 kr pr. stk. og spar 24%

Hurtigt overblik

Therma Power - 3 dobbelt virkningseffekt:


- Øger fedtforbrændingen 
- Dæmper appetitten  
- Giver mere energi 


 


Therma Power er en slankepille, som går ind og fremmer dit vægttab. Vi har lavet en Therma Power i en EU Version, der hjælper dig med at opnå dit mål om vægttab.


 


Husk - altid GRATIS fragt ved ordrer over 500,- DKK

Detaljer

Produktbeskrivelse:

Så er den berømte Therma Power endelig kommet i en EU version. Det vil sige, at vi har formuleret en Therma Power der er lige så stærk som den oprindelige Therma Power, men ikke indeholder det forbudte og potentielt sundhedsskadelige stof ephedra. 

Brugsvejledning til Therma Power slankepiller:

Slankepiller bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller ammende. Bør ikke anvendes af børn under 18 år. Dagsdosis bør ikke overskrides. Bør ikke anvendes hvis du lider af forhøjet blodtryk, hjerteproblemer, nedsat nyrefunktion, hypotyreoidisme, kramper, migræne, astma eller er allergisk over for chokolade. Konsulter læge før brug hvis du anvender MAO-hæmmere. Ophør med brug og opsøg læge hvis du oplever svimmelhed, søvnløshed, nervøsitet, hovedpine eller uregelmæssige hjerteslag. Indtag rigeligt med vand under brug.

Dosering:

Doseringen af Therma Power kan variere fra person til person. Nogen er meget følsomme overfor Therma Power og har ikke brug for meget før de mærker en virkning, mens andre skal have en højere dosis. Det anbefales generelt, at man starter med 1 slankepille om dagen og herefter trapper op.

For optimal virkning indtages Therma Power ca. 30 min før et måltid. De dage man træner kan Therma Power med fordel indtages inden træningen, da det giver mere energi.

En optrapning over 2 uger til 2-3 slankepiller ThermaPower 3 gange dagligt giver en mere kraftig virkning. Indtag ikke mere end 6 Therma Power dagligt.
Therma Power skal tages med min. 4 timers mellemrum. Husk at drikke rigeligt med væske.

Varedeklaration:  

22% Caffeine from 550 mg Guarana extract. Proprietary blend 300 mg: Alchemilla Vulgaris Extract ,White Tea Extract (90% Polyphenols), Cayenne, 6,7-Dihydroxybergamottin. 

Mængde: 120 stk. pr. glas.