Asset 2 Asset 4 Asset 3 Asset 1
Asset 9 Asset 8 Asset 7 Asset 6 Asset 10

OM OS

 

24H7DIET har eksisteret siden august 2005. Virksomheden er primært baseret på e-handel, med hovedsæde i UK. 24H7DIET er  en af de førende distributører af slankemidler godkendt til håndkøb i EU. Vi leverer kun kosttilskud af meget høj kvalitet.

24H7DIET har valgt at specialisere sig i salg af effektive slankemidler. Da vi har begrænset vores niche på dette område, har vi som følge heraf et meget stort salg af disse produkter. En stor omsætning åbner muligheden for at købe større partier hjem til fordelagtige priser, hvilket også kommer slutbrugeren til gode – dvs. DIG! På grund af lang tids erfaring i kosttilskudsbranchen, har vi de perfekte kontakter til leverandører og producenter fra Europa og USA.

 

Produkterne er Effektive!

Når du handler hos 24H7DIET, kan du være sikker på at vi er lige så interesserede i at du opnår dine mål, som du selv er. Når du dit mål, så har vi en tilfreds kunde – og en tilfreds kunde giver ikke bare et godt renommé, men åbner selvfølgelig også muligheden for et mersalg til vores fordel. Derfor er vi selvfølgelig altid interesseret i at levere effektive produkter af høj kvalitet.


Leveringstidspunkt og transport

For at sikre hurtig og sikker levering, har vi outsourcet vores lagerhåndtering til professionelle logistikcentre rundt om i Europa. Vi har et i UK og et i Tyskland. Vi har dag til dag distribution til fastlandet i Europa. Din ordre ankommer typisk 1-3 arbejdsdage efter du har bestilt.

 

Kunde Service

Hos 24H7DIET er god kundeservice et af vores ypperste mål. Som alle andre virksomheder er vi interesseret i vækst – og den glade kunde er vores vækstgrundlag. Med vækst kan vi samtidig sikre vores kunde et endnu større sortiment af effektive kosttilskud til superfordelagtige priser.  Skulle du mod forventning have problemer med en ordre, eller bare ros, så er du altid velkommen til at kontakte vores online chatsupport, der som noget nyt, er en integreret del af siden. Ydermere kan du altid kontakte os på: mail@24H7DIET.com

Sådan bestiller du

Det har aldrig været nemmere at bestille varer i shoppen. Du finder de varer du gerne vil have og trykker på de grønne ”læg vare i kurv” knapper. Når du er færdig med at shoppe, klikker du på din indkøbskurv og vælger ”gennemfør bestilling”. Herefter bliver du guided gennem vores sikre krypterede betalingsportal, der er varetaget af Paypal.

Du kan også blot vælge dit favorit produkt her og det ryger i kurven med det samme: 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.