Asset 2 Asset 4 Asset 3 Asset 1
Asset 9 Asset 8 Asset 7 Asset 6 Asset 10

FAQ

Vi bruger den 100 % sikre betalingsgateway Paypal til at modtage betalinger med betalingskort. 

Se her hvordan du betaler med betalingskort:

Trin 1

Trin 1

 

Trin 2

Trin 2


Trin 3


Trin 3


 

 

Herunder finder du de oftest stillede spørgsmål til vægttab.  Ønsker du andre spørgsmål besvaret så se vores FAQ'er i linksne herunder.

 

1) Guide til  Muskelmasse

2) 10 tips til vægttab

 

 

Hurtigt vægttab? Hvordan opnår jeg et hurtigt vægttab?

Du har besluttet dig for at tabe dig. Nu skal det være! Men du er i tvivl om hvordan du griber vægttabet an. Først og fremmest er det afgørende for din succes, at du sætter dig et mål om en idealvægt. Herefter skal der sættes nogle delmål. Lad os sige du vil tabe dig 10 kg. Du kan så have et delmål der hedder ”når jeg opnået et vægttab på 6 kg”. Delmål er vigtige for at opretholde motivationen under en slankekur, så man kan få oprejsning ved at nå sine delmål – eventuelt love sig selv en gave / belønning når delmålet er nået.

 Her på siden kan du købe effektive slankepiller der virker. De forskellige slankepiller har forskellig effekt, hvilket du kan læse om under de enkelte slankemidler. Dog har alle slankepiller det samme til fælles. Du taber dig af dem! Men som de fleste mennesker nok er klar over, så er du nødt til at lave en livsstilsomlægning, hvis du vil have et varigt vægttab. Slankepillerne her på siden VIL få dig til at tabe dig, uden at du ændrer på din kost, men så vil du tage på igen, når du holder op med at spise slankepillerne. Derfor skal du ændre i din kost. En rigtig god ide, er at prøve at skrive ned hvad du spiser. Du har sikkert selv en god ide om hvad du spiser, som er usundt og fedende. Prøv eksempelvis at skære halvdelen af den fedende mad væk. Spis mere frugt og grønt og skift almindelig sodavand ud med light sodavand. Gør du dette, så er du allerede godt på vej til en livsstilsændring der giver dig et varigt vægttab.  Endvidere hører det med til en sund livsstil at røre sig. Det anbefales at røre sig 30 min dagligt. Du kan med fordel benytte cyklen på job, tage trapperne i stedet for elevatoren og gå/løbe en tur 3-4 gange ugentligt. Kombinationen af bedre kost + motion vil give dig et vægttab på langt sigt. Som alle andre ønsker du selvfølgelig at tabe dig hurtigt, og komme de overflødige kg til livs. Ved at spise slankepiller vil du ikke bare tabe dig mere – du vil også tabe dig hurtigere!

 

Hvor stort et vægttab kan jeg forvente  med slankepiller?

4-12 kg per måned! Svaret kræver selvfølgelig en forklaring. Vælger du at fortsætte din livsstil og ikke løfte en finger, vil dit vægttab typisk være omkring 4 kg. Begynder du samtidig at motionere mere og ændrer du din kost, så er det realistisk, såfremt du leverer en stor indsats, at du kan tabe dig helt op til 12 kg den første måned. Det mest almindelige vægttab vores tilfredse kunder rapporterer, er typisk omkring 6-8 kg per måned.

 

Hvordan laver jeg en BMI beregning?

Du beregner din BMI ved at tage vægt i kg / med højde i meter i anden. Det kræver et eksempel: Peter vejer 100 kg og er 1.80 meter høj. Regnestykket ser således ud: (100 / (1.8x1.8)) = 30,86 .  BMI bruges til at sige om du er over eller undervægtig.

BMI under 18,5 = undervægtig
BMI mellem 18,5-24,9 = normalvægt
BMI mellem 25-29,9 = overvægtig
BMI mellem 30-39,9 = fedme
BMI over 40 = svær fedme

 

Kan jeg være sikker på at mine slankepiller er slankepiller der virker?

Slankepiller der forhandles på www.24h7diet.com, indeholder udelukkende ingredienser, der har en videnskabeligt dokumenteret slankende effekt. En hver tvivl kan afklares ved en simpel søgning ipublikationer af medicinske  kliniske forsøg.  Slankepillerne indeholder typisk flere forskellige ingredienser, der angriber vægttabet fra flere forskellige vinkler. Nogle ingredienser øger forbrændinger, mens andre hæmmer appetitten og nogen forskyder forbrændingen fra primært at forbrænde kulhydrat, til at der forbrændes mere fedt. Slankepiller fra www.24h7diet.com virker!

 

Er slankepiller et godt supplement til en i forvejen effektiv slankekur?

Ja – en effektiv slankekur indebærer kostomlægning og motion. Slankepillerne vil ganske enkelt sætte turbo på dit vægttab. Hvad der måske skulle tage dig 3 måneders ihærdig diæt, kan du nu klare på det halve. Endvidere så indeholder vores slankepiller ingredienser der hæmmer din appetit og øger dit energiniveau. To egenskaber der i sidste ende vil gøre din slankekur mere overkommelig. Fra matematikken ved vi at 1+1+1 giver 3. Hvad angår vægttab så findes begrebet ”synergieffekt”. Så her er ændrede kostvaner + motion  måske = 2 , mens ændrede kostvaner + motion + slankepiller = 5 !

 

Hvorfor er det lettere at gennemføre en slankekur med slankepiller?

Alle vores slankepiller indeholder ingredienser der giver mere energi. Et øget energiniveau øger din motivation til at træne. Du kan træne længere og hårdere, og det bliver nemmere for dig at komme af sted til træning. Denne øgede intensitet vil alene i sig selv give en øget fedtforbrænding.

Endvidere så har flere af ingredienserne en appetitregulerende (nedsættende) effekt, samt blodsukkerstabiliserende. Det vil sige, at din trang til søde sager og usund mad vil mindskes. Endvidere vil du automatisk spise mindre til dine hovedmåltider, når du indtager slankepiller fra www.24h7diet.com.

Sidst men ikke mindst indeholder vores slankepiller ingredienser med en såkaldt termogenetisk effekt. Dette er effekten der øger din forbrænding. Du vil mærke en let øget kropstemperatur hvilket er et tegn på at forbrændingen er sat markant i vejret.