Asset 2 Asset 4 Asset 3 Asset 1
Asset 9 Asset 8 Asset 7 Asset 6 Asset 10

Appetite ReduZer II®   

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Appetite ReduZer II®   

Vær den første til at bedømme dette produkt

195,00 kr
  • Køb 2 for 187,00 kr pr. stk. og spar 5%
  • Køb 3 for 165,00 kr pr. stk. og spar 16%

Hurtigt overblik

Bemærk: 3 stk. Appetit Reduzer Tilbud - SPAR 552 kr!


Ønsker du at accelerere dit vægttab? Føler du dig sulten så snart du går på slankekur? Er sulten den evige faktor, der altid ødelægger din diæt? XTO-labs er kommet med endnu et effektivt produkt. Her er fine mærkater og stormende markedsføring igen barberet væk, til fordel for et effektfuld kosttilskud til konkurrencedygtige priser!VIGTIGT: Nedsætter din appetit kraftigt!

Appetite ReduZer II har i forsøg vist sig at give et vægttab udelukkende på baggrund af dets appetithæmmende og fedtforbrændende effekt.

Husk - altid GRATIS levering ved ordrer over 500,- DKK

Detaljer

Produkt information
Appetit ReduZer II er et sulthæmmende præparat, der går ind nedsætter din sult, samt trangen til de søde sager.

Allerede 20 minutter efter indtagelse vil du kunne mærke effekten sætte ind, og din appetit vil hæmmes.

Endvidere indeholder dette produkt Ginseng, Guarana og Bitter Orange, der alle er opkvikkende midler, som hjælper dig til at holde de perioder med træthed og lav energi væk, som oftest optræder under slankekure.

Appetite ReduZer II har i forsøg vist sig at give et vægttab udelukkende på baggrund af dets appetithæmmende og fedtforbrændende effekt. 

Vejledning: indtag 1-2 kapsler 3 x dagligt ca. ½ time før hovedmåltider. (Vi anbefaler du starter med en, og trapper gradvist op).

Ingredienser i 1 tablet: L-Phenylalanine (24mg). Proprietary Blend (400mg) containing:  Guarana, Capsicum, Ginseng, Yerba Mate, Damiana, Pugongying, Zingiber, Dandelion, Gymnema Sylvestre, Pulluan, Kelp.

Advarsel:

  • Opbevares utilgængeligt for børn
  • Er du nem til at blive påvirket af koffeinpræparater, anbefaler vi du altid tester 1 produkt af gangen, hvorefter man kan supplere med et andet produkt efterfølgende, hvis man ikke oplever bivirkninger.

 

Mængde: 120 stk. pr. glas.